Spreekuren‎ > ‎

Huisarts in opleiding

Margreet Bredeweg
Huisarts in opleiding voor de praktijk Mulder.
 
Mijn naam is Margreet Bredeweg en ik ben van september 2013 tot en met augustus 2014 werkzaam als huisarts in opleiding binnen de praktijk van dr. Mulder. Dit betekent praktisch dat ik zelfstandig patiënten zie maar zo nodig gesuperviseerd zal worden door dr. Mulder of dr. Terwiel. Ik heb spreekuur op maandag, dinsdag en vrijdag.
 
Ik heb ik Utrecht mijn basisopleiding geneeskunde gedaan. Daarna heb ik enkele jaren ervaring opgedaan in het ziekenhuis.
De laatste jaren heb ik als zaalarts gewerkt op de afdeling Chirurgie van het Sint Jansdal ziekenhuis te Harderwijk, ook heb ik hier veel ervaring opgedaan met kleine chirurgische ingrepen op de poliklinische operatiekamer. Aangezien ik echter geïnteresseerd in de volle breedte van de geneeskunde heb ik gekozen voor de huisartsgeneeskunde.
 
Buiten mijn werk ben ik getrouwd met Alfred en moeder van twee kinderen. Mijn hobby's zijn trompet spelen en hardlopen.
 
Ik hoop u het komende jaar op mijn spreekuur zoveel mogelijk van hulp en steun te kunnen zijn met uw vragen omtrent uw gezondheid !
 
 
 
 
Huisarts in opleiding voor de praktijk Maarleveld.                            
 
 Via deze weg wil ik me graag aan u voorstellen. Ik ben Naömi Esveldt. Momenteel zit ik in het derde en tevens ook het laatste jaar van mijn opleiding tot huisarts in Medisch Centrum Pontanus.
Ik werk onder supervisie van dokter Maarleveld en dokter Sluiter. In de periode van 01-09-2013 t/m 31-10-2014 ben ik in de praktijk werkzaam. Ik ben aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag.
 
Na het behalen van mijn artsexamen in 2008 heb ik een jaar gewerkt in het St. Antonius ziekenhuis, locatie Oudenrijn in Utrecht en 1,5 jaar in de Isala Klinieken in Zwolle. Ik was werkzaam als arts op de spoedeisende hulp (SEH) en als zaalarts voor de interne geneeskunde.
In het tweede jaar van de huisarts opleiding heb ik een half jaar gewerkt op de SEH in Gelre ziekenhuizen Apeldoorn  voor de chirurgie en interne geneeskunde en vervolgens op de eerste hart hulp.
Dit jaar heb ik tevens 3 maanden  ervaring opgedaan voor de psychiatrie bij het RIAGG in Amersfoort en 3 maanden in verpleeghuis Casa Bonita in Apeldoorn.
 
In mijn vrije tijd houd ik erg van zingen, fitness, hardlopen, stijldansen, reizen en fotografie.
 
Het huisartsenvak fascineert mij vanwege de persoonlijke benadering en de diversiteit van patiënten en klachten. Ik hoop u in mijn laatste opleidingsjaar van dienst te kunnen zijn en uw vragen te kunnen beantwoorden wat betreft uw gezondheid.
 
 
Comments